Gépeink

Ergoline, Avantgarde 600

Az igazán biztonságot nyújtó gépünkből 2db is rendelkezésre áll, hogy érkezéskor azonnal kényeztethesd magad.

Az Ergoline 600 Avantgarde az egyik legnépszerűbb „napozóágy”, melyet az Ergoline valaha készített, egyedülálló, tökéletesen megtervezett, testvonalat követő fekvő felülettel. 

Luxura X7 fekvő szolárium

Luxus az érzékeknek! Futurisztikus külső és belső megjelenés. Minden extrával felszerelve. Az akril fekvőfelület ergonómiailag tökéletesen kialakított formájának köszönhetően vendégeink kényelme garantált. A kristálytiszta megjelenítésű kijelzővel és az érintőgombok segítségével a szoláriumgép könnyedén kezelhető, így nem okoz gondot beállítani a légkondicionálás fokozatát, vagy éppen a saját kedvenc zeneszámainak kiválasztása és lejátszása a professzionális hangtechnikával.

Ergoline, Excellence 800

Ajánljuk azoknak, akiknek nagyobb térre van szükségük és fontos számukra a megbízhatóság. Az Ergoline Excellence 800 51 db testbarnító szoláriumcsővel, 4 db ultra arcbarnítóval és további 13 db váll- és nyakbarnítóval igazán kiemelkedő barnulási eredményt garantál.

Sunless V58 Unique

Kiváló teljesítmény egyedi külsőben! IGAZI REMEKMŰ a szoláriumok között!

Az új Sunless V58 a tökéletes légtechnikának és a pontosan megtervezett barnító térnek köszönhetően 38%-kal jobban barnít, mint elődei, így kategóriájában eléri a maximális barnítási teljesítményt. Az 50%-kal megnövelt ventilátor teljesítmény a kellemes szoláriumozás megszállottjainak szól.

Újdonságnak számító, egyedi fejlesztésű VIBRO PLATE alakformáló és cellulitisz kezelő vibrációs egység beépítésével, valamint a TANNING FRESH frissítő vízpermet rendszer lehetőségével kedveskedünk vendégeinknek, hogy még nagyobb élmény legyen a barnulás.

Scroll to Top